Extra aanbod

Ergotherapie Loeka

Ergotherapie voor kinderen, volwassenen en ouderenExtra aanbod

 

 

Naast de reguliere therapiesessies, worden er ook een aantal speciefieke cursussen/behandelvormen/opleidingen aangeboden door Ergotherapie Loeka. 

 

Wens je meer informatie over dit aanbod? Neem zeker contact op.

Typ10©

 

Het gebruik van laptops, computers en tablets is niet meer weg te denken. Schrijven blijft een heel belangrijke vaardigheid, maar vlot kunnen typen wordt steeds belangrijker. Typ10© is een methode om kinderen vlot met tien vingers te leren typen. De cursus bestaat uit tien, speels opgebouwde lessen, op maat van het kind. De lessen kunnen individueel of in kleine groepen aangeboden worden. 

 

 

 

Zit met Pit!

 

Kinderen zitten heel veel, op school, thuis,... Dat zitten gebeurt ook vaak achter een beeldscherm. Zit met Pit! leert kinderen alles over goed zitten, voldoende bewegen en gezond gedrag rondom beeldschermgebruik. Kortom, ergonomie voor kinderen.

Zit met Pit! is een korte trainingsmodule voor kinderen. De module kan aangeboden worden in de klas (i.s.m. de school) of in kleine groepen in de praktijk.

 

 

Wobbelturnen©

 

Speels bewegen, evenwichtsoefeningen, ontspannen, samenwerken en nog zoveel meer. Dat allemaal op en rond een Wobbel. Tijdens het een sessie Wobbelturnen staan motoriek, evenwicht, inspanning en ontspanning centraal. Wobbelturnen draagt bij tot verschillende aspecten van de ontwikkeling van kinderen en kan helpen bij verschillende ontwikkelingsproblemen.

 

Praktisch:

Wobbelturnen bij Praktijk Motus (Herk-de-Stad)

Reeksen van 5 sessies, start op woensdag 16/01/2019. 

Wiebbels (instappers, 1e en 2e kleuterklas + begeleiding van een volwassene) om 14u.

Wobbies (3e kleuterklas, 1e en 2e leerjaar) om 15u.

Prijs: €60 voor 5 sessies.

Inschrijven verplicht.

 

Wobbelturnen bij Studio Zuid Leuven

Kijk op hun website voor up to date informatie (kids > lesaanbod > wobbelturnen).

 

Wobbelturnen op maat:

Zin om te Wobbelturnen? Ergotherapie Loeka geeft ook sessies Wobbelturnen op maat. Zo kan er bijvoorbeeld een sessie gegeven worden op school, tijdens een verjaardagsfeestje,... Neem contact op voor meer informatie.

 

 

Copyright © 2019 Ergotherapie Loeka